Grilovaný ďas na fenyklu

50 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
18 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
1 g
Vápník
34 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do očištěné ryby uděláme 4 zářezy po obou stranách. Potřeme ji olejem, solí, pepřem, do břišní dutiny a zářezů nasypeme kousky kopru. Rybu necháme odležet.
  • 2
    Fenykl si očistíme, nakrájíme na plátky, potřeme je olejem a grilujeme 4 minuty po každé straně na předehřátém grilu.
  • 3
    Rybu na naolejované mřížce grilujeme asi 10 minut z obou stran a potíráme ji olejem.
  • 4
    Rybu servírujeme s fenyklem a zapáleným pernodem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.