Grilovaný losos s plísňovým sýrem a jablkem

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na vysokou teplotu rozpálíme gril. Opláchneme a otřeme rybí filety, položíme je kůží dolů na olejem potřenou grilovací mřížku. Potřeme je olivovým olejem, posypeme čerstvě mletým pepřem a grilujeme 4 minuty.
  • 2
    Smícháme v misce sýr, mandle, jablko a petrželku. Filety sejmeme z grilu a posypeme je směsí. Dáme zpátky na gril a další 3 minuty grilujeme, dokud nezačne sýrová směs bublat a nezezlátne a maso není hotové. Pokapeme filety citronovou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.