Grilovaný losos s plísňovým sýrem a jablkem
27 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 85gramůSýr Niva (Rokfór)
- 2lžícePetržel - nať
- 1kusJablka
- 1lžíceCitronová šťáva
- 30gramůMandle plátky
- 600gramůLosos - filety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na vysokou teplotu rozpálíme gril. Opláchneme a otřeme rybí filety, položíme je kůží dolů na olejem potřenou grilovací mřížku. Potřeme je olivovým olejem, posypeme čerstvě mletým pepřem a grilujeme 4 minuty.
- 2Smícháme v misce sýr, mandle, jablko a petrželku. Filety sejmeme z grilu a posypeme je směsí. Dáme zpátky na gril a další 3 minuty grilujeme, dokud nezačne sýrová směs bublat a nezezlátne a maso není hotové. Pokapeme filety citronovou šťávou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.