Grilovaný slaneček
20 min.
Ingredience
- 1kusLimetka
- 30mililitrůLimetková šťáva
- 800gramůSlaneček
- 50gramůPetržel - nať
- 7gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
444 mg
Postup přípravy
- 1Slanečky opláchneme a vysušíme. Nemusíme natírat olejem, protože slaneček je jedna z nejtučnějších ryb.
- 2Na čtverce alobalu slanečky rozložíme, posypeme nasekanou petrželkou, pokapeme limetkou a těsně před grilováním osolíme. Alobal zabalíme a vložíme na gril, opékáme 10 minut z obou stran, sejmeme z grilu a ještě pár minut necháme polorozbalené dojít. Podáváme ozdobené plátkem limetky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.