Grilovaný slaneček

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
444 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky opláchneme a vysušíme. Nemusíme natírat olejem, protože slaneček je jedna z nejtučnějších ryb.
  • 2
    Na čtverce alobalu slanečky rozložíme, posypeme nasekanou petrželkou, pokapeme limetkou a těsně před grilováním osolíme. Alobal zabalíme a vložíme na gril, opékáme 10 minut z obou stran, sejmeme z grilu a ještě pár minut necháme polorozbalené dojít. Podáváme ozdobené plátkem limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.