Grilovaný steak z klokaní kýty

21 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmražené maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme olejem smíchaným s utřeným česnekem, posypeme kořením, položíme na sebe a pod fólií necháme v chladničce čtyři hodiny marinovat.
  • 2
    Marinované maso pečeme po obou stranách buď na grilu či na nepřilnavé pánvi.
  • 3
    Hotové steaky servírujeme na nahřáté talíře, zdobíme plátky citronu se lžičkou zavařených brusinek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.