Grilovaný tuňák s mango salsou
13 min.
Ingredience
- 800gramůTuňák obecný
- 30mililitrůOlej olivový
- 6gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 1kusLimetka
- Na salsu
- 500gramůMango
- 1kusCibule červená
- 1kusChilli paprička
- 30mililitrůLimetková šťáva
- 6gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 30gramůZázvor mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
18 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Na salsu si připravíme do mísy mango, nakrájené na malé kousíčky, stejně tak cibuli, zázvor a chilli papričku. Zalijeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme, promícháme a necháme uležet.
- 2Porce tuňáka potřeme olejem, osolíme, opepříme a grilujeme 3 minuty z obou stran. Přendáme do alobalu a necháme jestě 2 minuty dojít. Podáváme ozdobené plátkem limetky s mangovou salsou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.