Grilovaný tuňák s mango salsou

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
18 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na salsu si připravíme do mísy mango, nakrájené na malé kousíčky, stejně tak cibuli, zázvor a chilli papričku. Zalijeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme, promícháme a necháme uležet.
  • 2
    Porce tuňáka potřeme olejem, osolíme, opepříme a grilujeme 3 minuty z obou stran. Přendáme do alobalu a necháme jestě 2 minuty dojít. Podáváme ozdobené plátkem limetky s mangovou salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.