Grilovaný tuňák v bylinkové marinádě
30 min.
Ingredience
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1lžičkaOregano čerstvé
- 1lžičkaTymián čerstvý
- 3kusyBobkový list
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaHořčičné semínko
- 500gramůTuňák obecný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
710 mg
Cukr
326 mg
Postup přípravy
- 1Do misky vsypeme najemno nasekané bylinky a rozdrcený bobkový list. Přidáme hořičičné semínko, přilijeme citronovou šťávu a vše dobře promícháme.
- 2Plátek tuňáka o hmotnosti 400-500g z bou stran potřeme připravenou marinádou.
- 3Tuňáka položíme na gril a zprudka opékáme asi 5 minut z každé strany za častého potírání marinádou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.