Gruzínská vepřová játra
20 min.
Ingredience
- 200gramůJátra vepřová
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 0,5kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
21 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
465 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V misce z varného skla zpěníme na sádle na kolečka nakrájenou cibuli. Přidáme očištěná, na hranolky nakrájená játra, opepříme je a opečeme.
- 2Hotová játra osolíme, vyklepneme na ně vejce a bílky necháme bez míchání srazit.
- 3Pokrm ozdobíme na proužky nakrájenou paprikou a podáváme v misce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.