Guláš s kapary
105 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 150gramůHovězí maso přední
- 1špetkaSůl
- 20gramůOlej rostlinný
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 5gramůKapary
- 2stroužkyČesnek
- 100mililitrůVoda pitná
- 2lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
14 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
961 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nasucho opečené na kostky nakrájené maso osolíme, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a česnek, podlijeme a chvíli podusíme. Když se šťáva vydusí, přidáme olej a osmažíme, podlijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak, rozmícháme a dusíme.
- 2Když je maso měkké, přidáme do šťávy rozsekané kapary a několik kapek citronové šťávy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.