Guláš s nakládanou zeleninou

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
39 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, maso na nudličky, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, feferonky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, hrášek scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme. Poté vmícháme sůl a koření a promícháme. Do směsi zamícháme lečo, žampiony, hrášek, feferonky, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.