Guláš v menším chlebu

135 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1417 kcal
Bílkoviny
72 g
Tuky
30 g
Sacharidy
210 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji opékáme cibuli dozlatova, přidáme nakrájené maso; mícháme, aby se maso ze všech stran zatáhlo a zbarvilo dohněda. Osolíme, přidáme obě papriky, promícháme, podlijeme vínem a vývarem a dusíme dokud není maso měkké, tj. asi hodinu a půl.
  • 2
    Po přidání čerstvého i sušeného tymiánu, soli a pepře zahustíme změklým máslem utřeným s moukou, tzv.beurre manié. Povaříme dalších 10-15 minut.
  • 3
    Malé chleby seřízneme a vydlabeme. Naplníme gulášem, ozdobíme tymiánem a červenou chilli papričkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.