Guláš z \"bejlíku\"

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Na sádle osmahneme do světle žluta jemně nakrájenou cibuli, vložíme na ni rozkrájené maso, osolíme a opečeme. Následně mírně podlijeme, přidáme česnek a vše dusíme téměř do měkka.
  • 3
    Omyté, očištěné papriky nakrájíme na proužky a spolu s oloupanými a nakrájenými rajčaty přidáme k masu. Vše společně dodusíme do měkka.
  • 4
    Mouku smíchanou s kouskem sádla přidáme do šťávy a krátce povaříme.
  • 5
    Guláš podáváme se suchou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.