Guláš z \"bejlíku\"
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusHusí prsa
- 1kusSůl
- 5kusůPaprikové lusky čerstvé
- 5kusůRajčata
- 1,5lžíceSádlo škvařené
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na nudličky.
- 2Na sádle osmahneme do světle žluta jemně nakrájenou cibuli, vložíme na ni rozkrájené maso, osolíme a opečeme. Následně mírně podlijeme, přidáme česnek a vše dusíme téměř do měkka.
- 3Omyté, očištěné papriky nakrájíme na proužky a spolu s oloupanými a nakrájenými rajčaty přidáme k masu. Vše společně dodusíme do měkka.
- 4Mouku smíchanou s kouskem sádla přidáme do šťávy a krátce povaříme.
- 5Guláš podáváme se suchou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.