Guláš z demínky
100 min.
Ingredience
- 150gramůCibule
- 200gramůVepřová plec
- 400gramůHovězí plec
- 50gramůSádlo škvařené
- 100gramůPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 100gramůChléb konzumní
- 50gramůKřen
- 50gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
31 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Osmahneme na sádle cibuli a přidáme maso, okořeníme, osolíme a dusíme.
- 2Když je maso již změklé, zahustíme chlebem, přidáme protlak a necháme povařit do úplného změknutí masa.
- 3Do hotového guláše přidáme nakrájenou kapii a posypeme nastrouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.