Guláš z divočáka
105 min.
Ingredience
- 800gramůKančí kýta
- 3kusyCibule
- 200gramůSlanina vepřová
- 2litryVývar z hovězích kostí
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaChilli koření mleté
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaKmín mletý
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 100mililitrůVoda pitná
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
35 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme v kastrolu. Přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, vložíme na kostky nakrájené maso a zprudka orestujeme. Přisypeme mletou papriku, kmín, osolíme a opepříme. Podlijeme vývarem a dusíme do změknutí masa. Před koncem dušení přidáme špetku chilli koření (nebo chilli papričku). Guláš zahustíme moukou rozkvedlanou v troše vody, povaříme a nakonec dochutíme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.