Guláš z fazolí a párku

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
26 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a papriku očistíme a pokrájíme na tenké plátky. Bazalku natrháme na menší kusy, párky nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Olej rozpálíme, přidáme cibuli a papriku, smažíme 3 minuty, poté přidáme fazole, rajčata a párky. Přivedeme k varu, přiklopené vaříme 10 minut. Poté osolíme, opepříme a servírujeme posypané čerstvou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.