Guláš z fazolí a párku
23 min.
Ingredience
- 15mililitrůOlej olivový
- 60gramůCibule
- 1kusPaprika žlutá
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 6kusůPárky Frankfurtské
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 15gramůBazalka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
26 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a papriku očistíme a pokrájíme na tenké plátky. Bazalku natrháme na menší kusy, párky nakrájíme na kolečka.
- 2Olej rozpálíme, přidáme cibuli a papriku, smažíme 3 minuty, poté přidáme fazole, rajčata a párky. Přivedeme k varu, přiklopené vaříme 10 minut. Poté osolíme, opepříme a servírujeme posypané čerstvou bazalkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.