Guláš z hlívy a žampionů
40 min.
Ingredience
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 1kusKostka gulášová
- 10gramůPaprika mletá sladká
- 100gramůHlíva ústřičná
- 400mililitrůVoda pitná
- 10gramůJíška instantní
- 40gramůCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 8gramůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
113 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hlívu a žampiony očistíme, žampiony nakrájíme na plátky, hlívu na širší nudličky, oloupanou cibuli nadrobno.
- 2V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme dorůžova, přisypeme houby, orestujeme, zasypeme mletou paprikou, promícháme, podlijeme troškou vroucí vody, osolíme, opepříme, přidáme gulášovou kostku a dusíme 10 minut. Dolijeme vodu, provaříme, zahustíme instantní jíškou a ještě chvilku povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.