Guláš z hub a pórku

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
20 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nadrobno ji nakrájíme. Slaninu rozkrájíme na kostičky. Párky nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Houby očistíme, opláchneme studenou vodou a nakrájíme na kousky.
  • 3
    V hrnci rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme k ní cibuli a nakrájené houby, okmínujeme, opepříme, osolíme a vše pod pokličkou krátce podusíme. Potom do hrnce přisypeme nakrájené párky a mletou papriku, přilijeme rajčatový protlak a pivo, směs promícháme a necháme pod pokličkou dusit, až jsou houby a párky měkké.
  • 4
    Během dušení guláš občas zamícháme a podle potřeby přiléváme vodu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.