Guláš z kapra

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
45 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
889 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra nakrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a opečeme na polovině tuku.
  • 2
    Na zbylém tuku zpěníme nakrájenou cibuli dorůžova, zasypeme paprikou a zalijeme vodou (nebo vývarem). Přidáme kousky kapra, 2 lžíce rajčatového protlaku a dusíme asi 10 minut. Do kysané smetany rozšleháme žloutky a přilijeme do dušeného základu.
  • 3
    Nádobu přendáme do vodní lázně, aby se guláš nevařil a necháme jej zhoustnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.