Guláš z tresky

33 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
839 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé nakrájíme na kostky, osolíme čtvrtinou lžičky soli, vložíme do hluboké pánve na rozpálený olej. Při smažení rybu obracíme opatrně, aby se nerozpadla. Když je ryba osmažená, vyjmeme ji na mísu, do oleje vsypeme cibuli nakrájenou nadrobno a osmažíme. Poté přisypeme obě papriky, mouku a chvilku restujeme. Osmaženou mouku zalijeme vodou, rozšleháme, aby se neudělaly hrudky, přidáme masox a česnek utřený se zbylou solí, dusíme alespoň patnáct minut.
  • 2
    Na konec varu vložíme do omáčky osmaženou rybu, aby se prohřála.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.