Guláš z více druhů masa

80 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůKuřecí prsa
    • 200gramůVepřová krkovička
    • 200gramůVepřový bok uzený
    • 4kusyBrambory
    • 200gramůFazolky mražené
    • 2kusyCibule
    • 2lžíceKečup
    • 1lžíceOlej rostlinný
    • 1lžičkaKoření grilovací
    • 1lžičkaGulášové koření
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
22 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a chvíli opékáme.
  • 2
    Opečené maso okořeníme, promícháme, zalijeme vodou a dusíme do poloměkka.
  • 3
    Potom k masu přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory a překrájené fazolky. Vše podusíme ještě 15 minut.
  • 4
    Nakonec do guláše vmícháme kečup a krátce povaříme. Zahustíme nastrouhaným chlebem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.