Guláš z více druhů masa
80 min.
Ingredience
- 200gramůKuřecí prsa
- 200gramůVepřová krkovička
- 200gramůVepřový bok uzený
- 4kusyBrambory
- 200gramůFazolky mražené
- 2kusyCibule
- 2lžíceKečup
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaKoření grilovací
- 1lžičkaGulášové koření
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
22 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a chvíli opékáme.
- 2Opečené maso okořeníme, promícháme, zalijeme vodou a dusíme do poloměkka.
- 3Potom k masu přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory a překrájené fazolky. Vše podusíme ještě 15 minut.
- 4Nakonec do guláše vmícháme kečup a krátce povaříme. Zahustíme nastrouhaným chlebem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.