Guláš ze skopového masa

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
36 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso opláchneme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a na části tuku ji osmažíme dorůžova. Přidáme papriku, zpěníme ji a zalijeme částí vody.
  • 3
    Potom přidáme rajčatový protlak, sůl, rozetřený česnek, kmín a nakonec maso.
  • 4
    Maso za občasného promíchání dusíme téměř doměkka a potom je vyjmeme.
  • 5
    Základ zahustíme světlou zásmažkou ze zbylého tuku a z prosáté mouky, rozšleháme, zalijeme vodou. přidáme majoránku a za občasného promíchání nejméně 20 minut vaříme.
  • 6
    Před koncem varu omáčku podle chuti přisolíme a přecedíme ji na maso. Vše ještě krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.