Guláš ze srnčího masa
80 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 240gramůSrnčí plec
- 20gramůSlanina vepřová
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
367 mg
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na slanině nakrájené na kostičky. Přidáme omyté, na kostky nakrájené, osolené a opepřené maso. Dusíme ve vlastní šťávě, potom podlijeme a dusíme doměkka.
- 2Vysmahneme šťávu, zaprášíme hladkou moukou, rozředíme a ještě krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.