Gulášová polévka s houbami
50 min.
Ingredience
- 6kusůCibule
- 800gramůHovězí maso zadní
- 10mililitrůOlej olivový
- 2kusyPórek
- 200gramůCeler bulvový
- 2kusyPaprika červená
- 250gramůRajčata
- 100gramůCibulka jarní
- 1litrVývar z hovězích kostí
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůPaprika mletá pálivá
- 850gramůHouby nakládané
- 3kusyOkurky nakládané
- 3kusyMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
713 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
21 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
21 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kousky, opečeme v pánvi na rozehřátém oleji a vložíme do hrnce. Zeleninu očistíme, omyjeme, případně oloupeme nebo zbavíme semen. Nakrájíme ji na kostičky.
- 2Zeleninu opečeme v uvolněné pánvi a přidáme do hrnce. Přidáme také nakládané cibulky. Přilijeme hovězí vývar. Osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou. Přikryjeme a zvolna vaříme asi půl hodiny.
- 3Když je maso vařené, přidáme okapané houby. Podle potřeby osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.