Gulášová polévka s houbami

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
713 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
21 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
21 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kousky, opečeme v pánvi na rozehřátém oleji a vložíme do hrnce. Zeleninu očistíme, omyjeme, případně oloupeme nebo zbavíme semen. Nakrájíme ji na kostičky.
  • 2
    Zeleninu opečeme v uvolněné pánvi a přidáme do hrnce. Přidáme také nakládané cibulky. Přilijeme hovězí vývar. Osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou. Přikryjeme a zvolna vaříme asi půl hodiny.
  • 3
    Když je maso vařené, přidáme okapané houby. Podle potřeby osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.