Gulášová polévka s rajčaty
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 400gramůHovězí maso přední
- 50gramůSádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyRajčata
- 1šálekZakysaná smetana
- 2,75litryVoda pitná
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2kusyPaprika zelená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
32 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na malé kostičky. Jemně nakrájenou cibuli spolu s paprikou a pepřem osmahneme na sádle a přidáme maso.
- 2Když je maso měkké, dolijeme vodu, zavaříme a přidáme nakrájená oloupaná rajčata a nakrájenou zelenou papriku. Vše ještě povaříme.
- 3Při podávání na každou porci dáme kyselou smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.