Gurmánské maces
30 min.
Ingredience
- 100gramůMaces - nekvašený chléb
- 200mililitrůMléko plnotučné
- 5kusůVejce slepičí
- 1kusCibule
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
708 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
43 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
983 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nejprve rozdrtíme maces a naložíme je do mléka. Poté mléko slijeme.
- 2Do druhé misky rozklepneme a rozšleháme vejce.
- 3Na troše másla smažíme cibuli nakrájenou na kostičky. Když je hnědá, tak ji přimícháme do misky s vejci, přidáme namočené maces a promícháme.
- 4Směs smažíme jako omeletu na zbylém másle z obou stran. Před podáváním osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.