Halászlé - maďarská rybí polévka
60 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 40gramůSádlo škvařené
- 200gramůBrambory
- 1kusFeferony
- 500gramůKapr obecný
- 1lžičkaSůl
- 1500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli na kolečka, zaprášíme mletou červenou paprikou, osolíme, přidáme nakrájené rybí maso a očištěné brambory nakrájené na kostičky.
- 2Zalijeme vodou a uvaříme na mírném ohni bez míchání do měkka.
- 3Před dovařením přidáme malou pálivou papričku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.