Halibut na řecký způsob

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2015 kcal
Bílkoviny
316 g
Tuky
72 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata rozkrojíme na osminky, naskládáme do zapékací mísy, přelijeme 2 lžícemi oleje, vinným octem a osolíme.
  • 2
    Malý pekáček vyložíme pečicím papírem a zlehka potřeme olejem. Vložíme rybí filé kůží dolů, ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Rozmícháme smetanový sýr s majonézou, nasekaným koprem, nasekanou mátou, citronovou šťávou a tuto směs rozdělíme na ryby. Na každou přidáme dvě kolečka citronu. Pokapeme zbytkem olivového oleje a pečeme v rozehřáté troubě i s rajčaty cca 15min.
  • 4
    Rybu podáváme s rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.