Halibutové filé se zeleninou
40 min.

Ingredience
- 500gramůHalibut atlantický
- 600gramůZelenina kořenová
- 8lžicZakysaná smetana
- 4lžičkyCitronová šťáva
- 1kusCitrony
- 4lžičkyHořčice
- 8lžicKopr čerstvý
- 2špetkyPepř bílý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
527 mg
Postup přípravy
- 1Omyté filety z halibuta osušíme a potřeme citronovou šťávou (polovina dávky). Po obou stranách maso osolíme, opepříme (polovina dávky) a necháme chvíli marinovat.
- 2Očištěnou zeleninu nadrobno nakrájíme a podusíme v troše vody. Do základu vložíme připravené filety a pod pokličkou vše dusíme ještě 10 minut.
- 3Smetanu promícháme s citronovou šťávou, nasekaným koprem a hořčicí, osolíme, opepříme a podáváme spolu s rybím filé a zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.