Halibutové filé se zeleninou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
527 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filety z halibuta osušíme a potřeme citronovou šťávou (polovina dávky). Po obou stranách maso osolíme, opepříme (polovina dávky) a necháme chvíli marinovat.
  • 2
    Očištěnou zeleninu nadrobno nakrájíme a podusíme v troše vody. Do základu vložíme připravené filety a pod pokličkou vše dusíme ještě 10 minut.
  • 3
    Smetanu promícháme s citronovou šťávou, nasekaným koprem a hořčicí, osolíme, opepříme a podáváme spolu s rybím filé a zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.