Halušky s bryndzou

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
21 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
5 g
Cukr
89 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nastrouháme brambory, přidáváme postupně mouku nebo trochu vody, aby vzniklo hustší těsto.
  • 2
    Do většího hrnce dáme vařit osolenou vodu.
  • 3
    Do vroucí vody seškrabujeme po menších kouskách halušky - nebo přes cedník.
  • 4
    Vaříme dokud nevyplavou, pak je sítkem vyjmeme a promícháme s bryndzou.
  • 5
    Nakrájenou slaninu na kostičky osmahneme na pánvi.
  • 6
    Halušky dáme na talíř a posypeme slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.