Halušky se zelím a jablky

45 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
916 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
49 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli zbavíme slupek a pokrájíme na drobné kousky. Klobásy pokrájíme na větší kostičky. Zelí propláchneme studenou vodou.
  • 2
    Olej rozpálíme, přidáme cibuli a necháme osmahnout dozlatova, poté přidáme zelí a jablka. Přiklopené dusíme 12 minut, poté dochutíme cukrem, solí a pepřem. Odstavíme z plotny.
  • 3
    Klobásy osmahneme na suché pánvi bez oleje dozlatova.
  • 4
    Halušky uvaříme dle návodu výrobce, přimícháme k nim zelí a kousky klobásy a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.