Hamburský guláš

70 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
523 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu drobně nakrájíme a sklovitě vyškvaříme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a na tomto základě opečeme na kostky nakrájené maso. Mírně osolíme, přidáme nasekaný česnek, koření a mírně podlité vše dusíme téměř doměkka.
  • 2
    Maso podlijeme vínem a dusíme asi 5 minut. Když je maso měkké, přilijeme smetanu smíchanou s moukou a necháme přejít varem.
  • 3
    Podáváme s nočky nebo s makarony.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.