Hamburský pečený platýs

19 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
26 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a osušíme platýse, pokapeme šťávou z jednoho citrónu a osolíme. Zaprášíme moukou.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme v pánvi. Opečenou slaninu vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a ryby z každé strany opečeme 3–4 minuty.
  • 3
    Hotové ryby dáme na nahřátou mísu, posypeme slaninou a ozdobíme petrželkou. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.