Hanácký zelný salát
30 min.
Ingredience
- 400gramůZelí hlávkové červené
- 100gramůMajonéza
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaSůl
- 1kusOkurky nakládané
- 800mililitrůVoda pitná
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Očištěné zelí nakrájíme na nudličky, povaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
- 2Majonézu zředíme octem a smícháme s jemně nakrájenou cibulí, nakrájenou okurkou, hořčicí, cukrem a solí. Nalijeme na zelí a dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.