Harissa

38 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Feferonky bez stopek umeleme s oloupanou a na měsíčky nakrájenou cibulí.
  • 2
    Směs vložíme do kastrolu a na mírném plameni asi 20 – 25 minut dusíme za častého míchání. Poté přidáme olej, ocet, sůl, med a rozdrcené Deko. Vše dobře promícháme a chvilku povaříme.
  • 3
    Směs plníme do sklenic, nejlépe od přesnídávek. Otočíme dne vzhůru a necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.