Harissa
38 min.
Ingredience
- 2kilogramyFeferony
- 500gramůCibule
- 150mililitrůOcet kvasný lihový
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 120gramůMed včelí
- 1kusDeko
- 1lžíceSůl
Počet porcí:
15Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Feferonky bez stopek umeleme s oloupanou a na měsíčky nakrájenou cibulí.
- 2Směs vložíme do kastrolu a na mírném plameni asi 20 – 25 minut dusíme za častého míchání. Poté přidáme olej, ocet, sůl, med a rozdrcené Deko. Vše dobře promícháme a chvilku povaříme.
- 3Směs plníme do sklenic, nejlépe od přesnídávek. Otočíme dne vzhůru a necháme vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.