Haše na červeno

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
15 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme v pánvi na rozehřátém másle. Vmícháme nastrouhané brambory, scezenou překrájenou červenou řepu a drobně nasekané maso. Osolíme, opepříme a uhladíme na pánvi.
  • 2
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut. Během pečení haši občas nadzvedneme, aby se nepřipálila.
  • 3
    Opečenou haši pokapeme mlékem a trochou chilli omáčky.
  • 4
    Podáváme samostatně nebo s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.