Haše na červeno
30 min.
Ingredience
- 0,33šálekCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1,5šálkyHovězí maso vařené
- 2lžíceMléko polotučné
- 2šálkyBrambory vařené
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 150gramůČervená řepa sterilovaná
- 0,5lžičkaChilli omáčka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
15 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme v pánvi na rozehřátém másle. Vmícháme nastrouhané brambory, scezenou překrájenou červenou řepu a drobně nasekané maso. Osolíme, opepříme a uhladíme na pánvi.
- 2Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut. Během pečení haši občas nadzvedneme, aby se nepřipálila.
- 3Opečenou haši pokapeme mlékem a trochou chilli omáčky.
- 4Podáváme samostatně nebo s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.