Hejk zapečený se zeleninou
40 min.
Ingredience
- 1kusHejk
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaOregano sušené
- 250gramůMáslo čerstvé
- 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
52 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 mg
Postup přípravy
- 1Hejka omyjeme, osolíme a okořeníme oreganem.
- 2Do zapékací mísy rozložíme nakrájené máslo, vsypeme mraženou zeleninu a navrch položíme připravenou rybu. Podlijeme trochou vody.
- 3Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.