Hemenex z křepelčích vajec
15 min.
Ingredience
- 36kusůVejce křepelčí
- 100gramůŠunka parmská
- 50gramůFeferony
- 50gramůCibulka jarní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
532 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vejce rozklepneme do misky. Osolíme, opepříme. Feferonku nakrájíme na tenká kolečka stejně jako cibulku.
- 2Pánev rozpálíme, dáme na ní plátky šunky a krátce osmahneme. Poté přilijeme vejce, přisypeme feferonky a cibulku a smažíme do zbělání bílků.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.