Hermelín obalovaný v trojobalu
25 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 25gramůStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMléko polotučné
- 15gramůMouka pšeničná hladká
- 200gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 30gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
39 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
300 mg
Cukr
762 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme do misek hladkou mouku, vejce rozšlehané se lžící mléka a strouhanku. Hermelín podélně rozřízneme, po obou stranách navlhčíme a obalíme v mouce, vejci a strouhance.
- 2Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 29. 9. 2015
Hermelín obalovaný v trojobalu
Použila jsem více strouhanky než uvádí recept a smažila ve vyšší vrstvě oleje. Já většinou obaluji tak, že vejce naředím mlékem více, ale obalím v mouce, vajíčku, strouhance a znovu ve vajíčku a strouhance. Ale to už je na každém, jaký zvolí postup. Pro milovníky sýrů klasický recept, který nezklame.