Hermelín obalovaný v trojobalu

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
39 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
300 mg
Cukr
762 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme do misek hladkou mouku, vejce rozšlehané se lžící mléka a strouhanku. Hermelín podélně rozřízneme, po obou stranách navlhčíme a obalíme v mouce, vejci a strouhance.
  • 2
    Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 29. 9. 2015
Hermelín obalovaný v trojobalu
Použila jsem více strouhanky než uvádí recept a smažila ve vyšší vrstvě oleje. Já většinou obaluji tak, že vejce naředím mlékem více, ale obalím v mouce, vajíčku, strouhance a znovu ve vajíčku a strouhance. Ale to už je na každém, jaký zvolí postup. Pro milovníky sýrů klasický recept, který nezklame.