Hermelín s vejci

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
33 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hermelín nakrájíme na tenké plátky a urovnáme do pánvičky vymazané máslem. Na sýr rozklepneme vejce, bílky osolíme, opepříme, posypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibulí a tenkými plátky okurky. Na mírném ohni zahříváme, až se sýr roztaví a bílky ztuhnou.
  • 2
    Pokrm ihned upravíme na talíře a pokapeme kečupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Hermelín s vejci
Tak vejce mi po hermelínu sjelo a musela jsem hodně kontrolovat, aby se na něm udělalo, ale to samozřejmě nemění nic na chuti. Je to lahůdka největší. Udělejte si ji.