Hermelínová pomazánka s jablky

15 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaná a omytá jablka spolu se sýrem nahrubo nastrouháme do misky. Vmícháme změklé máslo, podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánku můžeme podávat s čerstvým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 29. 9. 2015
Hermelínová pomazánka s jablky
Hermelínová pomazánka s jablky je báječnou variantou pomazánky na pečivo. Hodí se jak pro slavnostní příležitosti tak také pro všední den. Já jsem ji připravila jako malou svačinku a všem moc chutnala. Dáváme plné bodové hodnocení.