Hermelínová pomazánka s vejci a šunkou
25 min.
Ingredience
- 400gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 120gramůŠunka dušená
- 120gramůMáslo čerstvé
- 3kusyVejce slepičí
- 600mililitrůVoda pitná
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,25lžičkaKoření Čubrica
- 0,5kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
55 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
229 mg
Cukr
865 mg
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na velmi jemno, hermelín a šunku najemno nastrouháme, vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nahrubo nastrouháme.
- 2V míse utřeme změklé máslo s cibulí, sýrem a šunkou do pěny. Přimícháme vajíčka, sůl, pepř a čubricu.
- 3Před podáváním pomazánku necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.