Herteplé s fazulú

80 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
21 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole namočíme přes noc a uvaříme je doměkka v téže vodě. Po uvaření je scedíme.
  • 2
    Uvaříme ve slupce brambory, oloupeme a nakrájíme.
  • 3
    Osmažíme na sádle najemno nakrájenou cibuli, přidáme škvarky,fazole, brambory a osolíme. Vše dobře promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 15. 3. 2016
Herteplé s fazulú
Parádní selské jídlo, o tom není pochyb. 🙂 Navíc jsem jen dala trošku čerstvě drceného pepře a dala méně sádla. Škvarky ještě taky pustí trošku tuku. Kdo má rád česnek, klidně může přidat. Za mě palec nahoru🙂