Hlávkové saláty s krůtím masem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1412 kcal
Bílkoviny
129 g
Tuky
74 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
32 g
Cukr
60 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá, osušená krůtí prsa a očištěné žampiony nakrájíme na proužky. Maso a žampiony orestujeme na pánvi na rozehřátém oleji. Osolíme, opepříme a za stálého míchání opékáme ještě 10 minut. Potom odstavíme z plotny. Saláty rozebereme na listy, dobře opláchneme a natrháme na kousky. Přidáme nakrájená rajčata a krůtí maso se žampiony. Pokrm přelijeme výpekem z pánve a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 15. 7. 2016
Hlávkové saláty s krůtím masem
Výborný salát. Určitě ještě udělám. Doporučuji všem jedlíkům 😉
Pavlína94
so 27. 8. 2016
Hlávkové saláty s krůtím masem
Salát jsem připravila k večeři. Doporučuji velmi dobrý, svěží.