Hlávkové zelí na smetaně
30 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1decilitrSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 600gramůZelí hlávkové bílé
- 250mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěné zelí nakrájíme na tenké nudličky. Přidáme máslo, kyselou smetanu, osolíme, opepříme a okmínujeme. Pod pokličkou dusíme doměkka.
- 2Je-li třeba, podlijeme zelí při dušení trochou vody.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.