Hlávkové zelí s jablkem
50 min.
Ingredience
- 150mililitrůVoda pitná
- 200gramůZelí hlávkové bílé
- 70gramůJablka
- 10gramůCibule
- 1špetkaKmín drcený
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 1špetkaStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
7 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Očištěné hlávkové zelí nakrouháme na tenké nudličky, vsypeme do kastrolu a podlijeme trochou vroucí vody. Přidáme oloupanou, najemno nakrájenou cibuli, kmín, sůl a dusíme pod pokličkou do poloměkka.
- 2K podušenému zelí přidáme omyté, nastrouhané jablko a dusíme doměkka.
- 3Nakonec zelí okyselíme a osladíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.