Hlávkový salát s avokádem

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
30 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme dresink. Do misky dáme citrónovou šťávu, olivový olej, bylinkové máslo, špetku soli a pepře.
  • 2
    Omyjeme hlávkový salát roztrháme ho na kousky, oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle salátovou okurku, vložíme do mísy, přimícháme avokádo, které jsme vypeckovali a nakrájeli na kousky. Směs zalijeme dresinkem a posypeme nasekanými vlašskými ořechy a nakrájenou jarní cibulkou i s natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.