Hlávkový salát s jogurtem
20 min.
Ingredience
- 0,25litrVoda pitná
- 10gramůKopr čerstvý
- 1špetkaSůl
- 2kusySalát hlávkový
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 150gramůJogurt bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
42 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Salát zbavíme ovadlých listů, omyjeme a natrháme na kousky.
- 2Omytý kopr jemně nasekáme.
- 3Z vody, octa a soli připravíme nálev. Salát do něj ponoříme, po chvíli vyjmeme a na talířku jej polijeme jogurtem rozkvedlaným s koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.