Hlávkový salát s majonézou

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůSalát hlávkový
    • 80gramůJogurt nízkotučný
    • 20gramůMajonéza light
    • 10gramůPetržel kudrnka
    • 5mililitrůCitronová šťáva
    • 5gramůCukr moučkový
    • 3gramySůl
    • 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Otrháme listy hlávkového salátu, přebereme je, povadlé vyhodíme, čerstvé trochu potrháme, vložíme do misky, přisypeme posekanou petrželku, zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, přidáme cukr. Nízkotučný jogurt promícháme s majonézou a salát zalijeme. Opatrně promícháme a dáme do lednice vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.