Hlávkový salát s okurkou a jogurtovou zálivkou
15 min.
Ingredience
- 150gramůSalát hlávkový
- 1kusOkurka salátová
- 1hrstKopr čerstvý
- 7lžicJogurt bílý
- 2lžícePomerančová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Košťálu zbavené salátové listy opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na kousky.
- 2Oloupanou okurku nakrájíme na jemné plátky.
- 3Kopr opláchneme a jemně nasekáme.
- 4Zálivku připravíme tak, že jogurt rozmícháme s pomerančovou šťávou, přidáme kopr, osolíme a opepříme.
- 5Salátové listy a okurku pak se zálivkou dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.