Hlávkový salát s okurkou a jogurtovou zálivkou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
31 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Košťálu zbavené salátové listy opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Oloupanou okurku nakrájíme na jemné plátky.
  • 3
    Kopr opláchneme a jemně nasekáme.
  • 4
    Zálivku připravíme tak, že jogurt rozmícháme s pomerančovou šťávou, přidáme kopr, osolíme a opepříme.
  • 5
    Salátové listy a okurku pak se zálivkou dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.