Hlávkový salát s vejci a ředkvičkami
20 min.
Ingredience
- 100gramůŘedkvička
- 15gramůCukr krupice
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 3lžíceVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 1kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
62 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté listy salátu nakrájíme na nudličky, omyté ředkvičky nakrájíme na kolečka.
- 2Připravíme zálivku z octa, 3 lžic vody, oleje, cukru a soli. Nalijeme ji na zeleninu a lehce promícháme.
- 3Na talíři každou porci ozdobíme dílky natvrdo uvařeného vejce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.