Hlávkový salát se smetanou a vejci
20 min.
Ingredience
- 1šálekZakysaná smetana
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusySalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Salát omyjeme, rozkrojíme na čtvrtky a pod tekoucí vodou důkladně propláchneme. Necháme okapat.
- 2Čtvrtky salátu vložíme do misek a přelijeme smetanou rozšlehanou se solí, cukrem a octem.
- 3Nakonec salát posypeme nadrobno nasekanými vejci, která jsme předem uvařili natvrdo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.